Rusó Sala & Caterinangela Fadda

Considerada una de les veus més singulars i íntimes del panorama musical actual, Rusó Sala crea música d’autor (a) mediterrània.

Unint les seves vessants de compositora i intèrpret, acompanyada per la guitarrista sarda Caterinangela Fadda, els seus directes es transformen en una viatge on veu i guitarra forgen sons del nostre Mediterrani: aires mariners o de cançó de bressol, crits d’amor o plors de solitud, ressons de melodies antigues o la música dels seus poemes actuals.

Una experiència que ens (re) connectarà amb la cançó d’autor més pura i més nostra, sense artificis, nua i delectosa. Rusó Sala forma part de la Brigada Intergeneracional, col·lectiu que es dedica a posar la creativitat al servei de la recuperació de la memòria històrica.

Col·labora habitualment amb Cus vaig Amilcare, associació que estimula l’intercanvi cultural entre el món de la cançó d’autor italiana i la catalana. Forma part de la pedrera d’artistes de la factoria Yuppido (Itàlia), gràcies a la qual ha realitzat diverses gires pel territori italià.