consorci

Sessió de Treball de Turisme Ter-Brugent

SESSIÓ DE TREBALL TURISME
TER-BRUGENT

Més de 30 persones van assistir a la sessió de treball convocada pel Consorci Ter-Brugent, per estructurar el Turisme dins el pla de diversificació econòmica del nostre territori que es va celebrar el 28 d’abril a Sant Martí Sacalm.


Hi van assistit alcaldes i alcaldesses, regidors, i bona part de la indústria del turisme com restauradors, fondes, hotelers, cases de turisme rural, càmpings, empreses d’activitats i creatius, així com hi estaven representats la Selva, Garrotxa i Patronat de Turisme Costa Brava- Pirineu de Girona.

Josep Capellà de la consultora DCB ha presentat les tendències socials del turisme i el posicionament del Ter-Brugent, i el Director del Patronat de Turisme Costa Brava-Pirineu de Girona, Sr. Ramon Ramos, ha presentat a la indústria del turisme els serveis del Patronat i les oportunitats de creixement econòmic que s’impulsen pels mercats europeus i internacionals.

DCB farà sessions individualitzades amb el sector que ho hagin sol·licitat per fer assessorament en producte, comunicació i comercialització.

Es preveu convocar més sessions de treball amb el sector de la restauració i l’hostaleria. i que es vagin creant paquets turístics amb les potencialitats de l’intercanvi entre empreses, comerç, artesans, productors, i també amb la participació d’entitats esportives, socials i culturals, així com creatius i institucions.