biblio3

SALA DE LECTURA CRIDA A VOLUNTARIAT PEL PROGRAMA LECXIT

Ens plau informar-vos que la Biblioteca Municipal d’Amer ha estat seleccionada per participar en el programa LECXIT, una iniciativa del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, per incrementar l’èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora.

Aquest programa, iniciat al curs 2011-2012 ha anat consolidant-se fins arribar a tenir 100 punts LECXIT en l’actualitat, arreu de Catalunya. I Amer ha entrat a formar part d’aquesta proposta.

El funcionament de LECXIT es basa en la col·laboració de persones voluntàries que acompanyen els infants en la lectura amb una tutoria individual d’una hora per setmana.
També és clau la participació de les escoles, amb les quals es creen ponts pedagògics, i de les famílies, que disposen de material de suport per incentivar la lectura a casa.

I per poder dur a terme aquesta acció necessitem voluntaris i voluntàries que vulguin acompanyar aquests nens. Durant una hora a la setmana podreu gaudir llegint contes i comentant-los plegats.
Ah! i no hi ha límit d’edat. A partir dels 16 anys, hi sereu benvinguts!!!.

Si voleu ampliar informació podeu contactar amb la biblioteca a través del correu electrònic biblioteca.amer@bibgirona.net, trucar al 972.43.00.21 o cada tarda, de dilluns a divendres, i de 16,30 a 19,30 h, preguntar-nos a la mateixa biblioteca.biblio2 biblio1