La plataforma digital de lectura de premsa PressREader ja és a la biblioteca d’Amer

PressReader és una plataforma digital de lectura i interacció que ofereix el contingut de més de 6.000 publicacions, entre diaris i revistes de més de 120 països i en més de 60 idiomes diferents. Gràcies al Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, amb el suport de l’Ajuntament d’Amer, ara està al vostre abast.

A la biblioteca d’Amer hi tindreu accés de forma totalment gratuïta. Des dels ordinadors de la sala, o a través de la vostra tauleta digital o portàtil, podreu llegir, íntegrament, totes les publicacions digitals que conté la plataforma. No cal que us doneu d’alta, només entrar a la plataforma. I si us voleu descarregar alguna publicació, n’hi haurà prou que us enregistreu per “emportar-vos” a la vostra tauleta o portàtil tota la premsa que us interessi.

Esteu estudiant idiomes i voleu lectura actualitzada diàriament? Us interessa seguir un periodista o un tema que només apareix a una revista que no trobeu? Voleu fer un grau en periodisme i necessiteu tenir referents? O només és que sou curiosos de mena?  Animeu-vos a venir-hi i a entrar-hi!!!