Festa Major 2021

Programació Festa Major 2021

Dissabte dia 7 d’agost
A les 9 del matí, a la plaça de la Vila: XV BICICLETADA POPULAR. Inscripcions de 8 a 2/4 de 9 del matí a la Plaça de la Vila (inscripció 2€). Esmorzar a la zona del pícnic de Les Planes d’Hostoles. Fi de la bicicletada a la Plaça de la Vila d’Amer. Organitza: Club Atlètic Hipra amb el suport de la Comissió de Festes.

Diumenge dia 8 d’agost
A 2/4 de 9 del matí, a la plaça de la Vila: CURSA POPULAR. Inscripcions a partir de 2/4 de 8 del matí. Inscripció a la cursa de 10km, 7€ – Inscripció a la cursa infantil (de 0 a 12 anys) d’1km, 5€.

Divendres dia 13 d’agost
A 2/4 de 10 del vespre, a la Plaça de la Vila, 39è APLEC NOCTURN DE LA SARDANA amb la cobla LA PRINCIPAL D’OLOT. Col·labora l’Agrupació Sardanista d’Amer.

Dissabte dia 14 d’agost
A 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça de la Vila, SALUTACIÓ de l’alcaldessa, PREGÓ DE FESTA MAJOR a càrrec de HÁLLDOR MÁR  i proclamació de l’Hereu i la Pubilla 2021.
A 2/4 d’11 de la nit, a la pista de l’estació, CONCERT amb ORQUESTRA MARIBEL que agafen música dels anys 80 fins a l’actualitat i hi posen tres parts de bon rotllo i bon humor. La venda d’entrades és
anticipada i es poden adquirir al següent enllaç https://entradium.com

Diumenge dia 15 d’agost
A 2/4 de 12 del matí, a l’església, MISSA en honor a la Patrona d’Amer, Santa Maria, amb l’acompanyament del Cor Parroquial.
A 2/4 d’1 del matí, a la Plaça de la Vila, BALL de gegants amb l’acompanyament de la Colla Gegantera d’Amer.
A les 6 de la tarda, a la pista de l’estació, animació infantil amb Els Superherois. És un grup d’animació musical per a tota la família. Una barreja d’energia, diversió i il·lusió. Inscripció Prèvia Aquí.
A les 6 de la tarda, al camp de futbol municipal, PARTIT DE FUTBOL. Veure programes a part.
A 2/4 de 8 del vespre, a la plaça de la Vila, HAVANERES amb el grup ELS PESCADORS DE L’ESCALA.

A 2/4 d’11 de la nit, a la pista de l’estació, CONCERT amb ORQUESTRA DIVERSIONES, un grup esbojarrat que ens farà ballar i cantar les “canciones del verano”, intercal·lant els himnes dels anys 60, 70 i 80 amb pinzellades de les cançons de ràdio fórmula dels últims anys. La venda d’entrades és anticipada i es poden adquirir al següent enllaç https://entradium.com

Dilluns dia 16 d’agost
A 2/4 d’11, a la pista de l’estació, espectacle infantil amb RIKUS, un pastor que ofereix un divertidíssim espectacle infantil als més menuts de casa. Només li cal la guitarra, la barretina i ja tenim la festa muntada! Inscripció Prèvia Aquí.
A 2/4 d’1, a l’església Santa Maria, CONCERT DE COBLA a càrrec de la COBLA LA PRINCIPAL DE LA BISBAL. Reconeixement a Josep Puigdemont, impulsor del concert de cobla de la festa major. També, la Cobla la Principal de La Bisbal vol dedicar aquest concert al tiblaire Joan Parés amb motiu del seu 75è aniversari. Inscripció Prèvia Aquí.
A 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça del Monestir, CONCERT DE FESTA MAJOR 2021 a càrrec de la COBLA LA PRINCIPAL DE LA BISBAL Entrades al següent enllaç https://entradium.com
A les 10 del vespre, a la pista de l’estació, CONCERT amb GINESTÀ que són 2 germans andreuencs que juntament amb la seva banda expliquen històries quotidianes mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català. La venda d’entrades és anticipada i es poden adquirir al següent enllaç https://entradium.com

Dimarts dia 17 d’agost
De 7 a 2/4 de 9 del vespre a la pista de l’estació, tradicional BOTIFARRADA. Els punts de venda dels tiquets de la tornaboda seran al Forn de Pa – Pastisseria Martori, Forn de Pa Iglesias i Ca l’Àngela des del 03 fins el 13 d’agost. També es poden adquirir a través del següent enllaç https://entradium.com/es/organizers/cumiamer
Un cop acabada l’audició de sardanes, a la mateixa pista de l’estació hi haurà CONCERT amb LO PAU DE PONS (showman i cantautor català) i focs artificials com a fi de festa.

 

Notes d’interès:
Es podrà votar l’elecció de l’hereu i la pubilla a les urnes de les diferents fleques de la vila fins el dia 13 d’agost.

Dies 14,15 i 16 d’agost a la pista de l’Estació hi hauran dos espais, un delimitat amb cadires per gaudir de l’actuació i un altre destinat exclusivament a servei de bar, per accedir-hi serà obligatoria la presentació de l’entrada. A les oficines de l’Ajuntament podreu adquirir entrades dins el horari de 9 a 13 hores i a https://entradium.com/es/organizers/cumiamer

L’organització es reserva el dret a modificar la programació en cas que fos necessari.