setmana programa dolors

Programació setmana dels Dolors d’Amer

DIJOUS DIA 17

A 2/4 de 8 de la tarda, a l’Església, corona de la Verge. Celebració comunitària de la penitència amb absolució individual.

El tema de la celebració serà: LA MISERICÒRDIA

Ofrena a la Verge del Maniple dels Manaies de la Congregació, cant dels goigs.

A les 9 de la nit, portada dels Pendons a casa del Prior i la Priora per part de la Junta, amb acompanyament del Maniple dels Manaies de la Congregació.

 

DIVENDRES DELS DOLORS

A 2/4 de 5 de la tarda, amb l’Agrupació Musical, la Junta acompanyarà el Prior i la Priora a l’Església per començar els actes de la tarda.

A les 5 de la tarda, entrada de congregants.

A 2/4 de 6 de la tarda, Missa presidida per Monsenyor Francesc Pardo Artigas, bisbe de Girona i concelebrada per Mn. Jesús Calm i Masó, rector, Mn. Jordi Pou i Sabater, Mn. Ramon Oller i Hereu. Assistida pels diaques Mn. Ignasi Lopez i Clevillé i Mn. Joan Robé i Campeny. Cantada pel Cor Parroquial.

A/4 de 10, inici se la solemne processó penitencial presidida pel Sr. Bisbe, amb l’acompanyament dels Manaies de la Congregació, els Manaies de Les Planes, els de Blanes, l’Agrupació Musical Amerenca i el Cor Parroquial.

ITINERARI : Plaça del Monestir, carrers Borrell II; Sant Benet; Lluís el Pietós; d’Olot; Plaça de la Vila. Carrers Àngel Guimerà; Girona; Joan Fontàs; Abat Vilafresser; Plaça Sant Miquel; carrer Nou; Passeig del Firal; carrer Mossèn Cinto Verdaguer i Rambla Monestir.

A la Plaça de la Vila hi haurà lectura d’una oració per part del Sr. Bisbe i el Cor Parroquial interpretarà l’Stabat Mater i el Parenostre, acabarem amb les tres salutacions per part del Prior a la Verge, amb el Pendó de la Congregació.

Una vegada acabada la processó, els Manaies de Blanes faran unes figures a la Plaça de la Vila.

DISSABTE 19

A 2/4 de 6 de la tarda a l’Església, extraordinari concert de cant a càrrec de la reconeguda soprano Lorena García, acompanyada de l’extraordinari organista Lorién Santana Roma.

A les 8 del vespre, Missa en memòria dels congregants difunts.

DIVENDRES SANT

A 2/4 de 10 del vespre, inici de la processó amb assistència de la Junta de la Congregació dels Dolors, amb l’acompanyament dels Maniples de Manaies dels Dolors i l’Agrupació Musical Amerenca.

ITINERARI

Plaça del Monestir, carrer Borrell II, Sant Benet, Lluís el Pietós, d’Olot, Plaça de la Vila, Angel Guimerà, Girona, Joan Fontàs, Abat Vilafresser, plaça Sant Miquel, plaça de la Vila, Narcís Junquera i Plaça del Monestir.