consorci

Presentació programa subvencions fons LEADER

SESSIÓ DIVULGATIVA DEL PROGRAMA DE SUBVENCIONS DE FONS LEADER PER INVERSIONS SUPERIORS ALS 12.000€

Durant els propers 5 anys, Amer – La Cellera – Osor – Susqueda – Sant Julià de Llor i Bonmatí formen part, a través del Consorci Ter-Brugent, del territori que es pot acollir al programa d’ajudes pel desenvolupament rural co-finançat amb fons europeus i gestionats pel grup d’acció local ADRINOC.

El programa permet obtenir una subvenció d’entre el 25% fins el 40% de qualsevol inversió superior als 12.000€, ja sigui per maquinària, creixement de negoci, obertura d’una nova iniciativa o executar un projecte empresarial autònom o cooperatiu…

Donat que és molt important conèixer el calendari previst, els criteris d’adjudicació i les condicions per fer les sol.licituds, us convidem a la presentació que realitzaran els tècnics d’ADRINOC el proper dijous 17 de desembre de les 15’30 a les 16’30 a la sala de sessions de l’Ajuntament de La Cellera (Avda. Montserrat,20, 2n pis).

Confirmació d’assistència : consorciterbrugent@gmail.com

L’Ajuntament d’Amer està distribuïnt la convocatòria de la presentació a les empreses i sectors econòmics d’Amer i a primers de gener es distribuirà un díptic informatiu per fomentar l’activitat económica.
Està previst que la primera convocatòria a la que el nostre territori tingui accés surti publicada a primers de gener.adrinoc