consorci

Nova indústria al Ter-Brugent

INDÚSTRIA AL TER-BRUGENT

Fa uns mesos es va presentar l’ Associació d’Empresaris i Propietaris de Terrenys Industrials de l’àmbit del Ter-Brugent.
Entre tots els pobles que en formem part, tenim 27 hectàrees de sòl industrial que s’ofereixen com una única àrea industrial per a inversions en nova indústria i empreses, i s’elabora un llistat de naus industrials tancades amb la finalitat de poder captar-ne empreses que s’instal·lin al nostre territori i generin nous llocs de treball.

La darrera indústria que acaba d’anunciar la seva ubicació al Ter-Brugent, és Horno de San Juan que s’ha instal.lat recentment a la plaça dels Pins, al nucli de Bonmatí.
La seva activitat és la fabricació de pastisseria industrial.

Les persones amb residència al territori que estiguin interessades en un futur a formar part d’aquesta empresa poden enviar el seu currículum vitae a l’adreça “info@hornodesanjuan.com” o bé entregar-lo presencialment a les seves oficines.

Es valorarà positivament que els candidats disposin d’experiència professional en empreses industrials, tant en el procés de fabricació com en el de magatzem.