fotodisco

Nit de cançó amb Quim Xena i Rosa d’Osor.

Dissabte 16 de juliol a les 9 del vespre, sopar pupular i solidari a benefici de Catalunya contra el càncer i Oncolliga. Preu botifarrada, 7€.
A les 10 del vespre, Recital de Quim Xena i Rosa d’Osor
Quim Xena i Rosa d’Osor avancen la presentació del seu nou disc “La meva llengua” a Amer, aquest dissabte 16 de juliol al recital que tindrà lloc a l’emblemàtica “plaça dels músics” o plaça Sant Miquel a les 10 de vespre. Aquest darrer treball discogràfic, pren com a veu protagonista la de Rosa d’Osor i està composat per 11 temes amb lletres de Quim Xena i de poetes catalans de renom com Sagarra i Apel·les Mestres. Justament, el nom del disc es deu al poema “La meva llengua” que Apel·les Mestres va escriure al segle XIX i que Quim Xena va escollir per honorar aquesta vella reclamació que encara tenim vigent, o pendent, al nostre país.
Quim Xena i Rosa d’Osor han volgut presentar les seves noves cançons al seu territori, el Ter-Brugent, a l’espera de fer la difusió del disc als mitjans catalans i xarxes a la tardor, com tenen previst; per a la qual cosa des d’Amer els desitgem molta sort.