consorci

Monogràfic de Turisme Ter-Brugent

TURISME

Dijous 4 de febrer es va celebrar a Amer l’Assemblea d’Alcaldes del Ter-Brugent en una sessió monogràfica destinada al Turisme.

Tots els pobles van exposar les infraestructures locals i els projectes turístics en els quals treballen, per tal d’emmarcar un pla d’accions de manera conjunta a través del Consorci Ter-Brugent i fent ús dels serveis dels consells comarcals (La Selva i Garrotxa) i del Patronat de Turisme de Girona.

Des del Consorci Ter-Brugent es preveu tenir enllestit pel mes de juny, expositors amb díptics i informació mitjançant web i altres elements de difusió, per tal promoure la mobilitat entre el territori afavorint el comerç, restauració, i activitats, així com l’elaboració d’una planificació d’esdevinements singulars i productes compartits i sectorialitzats.

La consultora DCB va presentar les línies estratègiques, els estudis sobre orientació del mercat, el posicionament dels nostres pobles en els àmbits de natura, patrimoni, lleure, esports, gastronomia, singularitats, i les accions personalitzades que s’emprendran amb la indústria turística, que finalitzarà amb les iniciatives de comercialització i productes definits.

Des de l’Ajuntament d’Amer, aprofitant el fet de Terra de Presidents, s’avançaran algunes de les actuacions i s’implementaran posteriorment en les oportunitats del treball conjunt de l’espai Ter-Brugent.

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] TURISME Dijous 4 de febrer es va celebrar a Amer l’Assemblea d’Alcaldes del Ter-Brugent en una sessió monogràfica destinada al Turisme.  […]

Comments are closed.