9n

La Vila d’Amer acompanya Artur Mas

L’alcadessa d’Amer, Maria Rosa Vila, i el regidor Salvador Clarà, han acompanyat, en nom de la Vila d’Amer, al President Artur Mas per la seva imputació pel 9N.
Encapçalats pels alcaldes amb les seves vares i càrres electes d’arreu del país, s’ha fet comitiva des del Parlament,com a seu de la sobirania catalana, fins a les portes del Tribunal.

Tots els alcaldes del Ter-Brugent han estat acompanyant al President :
Marc Garcia de Bonmatí, David Sarsanedas de La Cellera, Joan Pla d’Osor, Eduard Llorà de Les Planes, Astrid Desset d’Anglès. També acompanyaven el President , Salvador Balliu com a President del Consell Comarcal, alcaldes de tots els pobles de la comarca de La Selva, l’Alcalde de Girona, l’amerenc Carles Puigdemont i l’ex-Alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

El poble d’Amer ha estat representat i manifestem el nostre suport més ferm al nostre President i a les nostres institucions d’autogovern.

WP_20151015_014  Foto del moment en què els alcades amb la vara amunt han fet un passadís d’Honor al President Artur Mas acompanyat de la Presidenta del Parlament Núria de Gispert. A la Fotografia l’Alcladessa d’Amer, Maria Rosa Vila, i l’Alcaldessa d’Anglès, Astrid Desset.