manaies d'amer

Divendres dels Dolors : Processó i Manaies

DIVENDRES DELS DOLORS

A 2/4 de 5 de la tarda, amb l’Agrupació Musical, la Junta acompanyarà el Prior i la Priora a l’Església per començar els actes de la tarda.

A les 5 de la tarda, entrada de congregants.

A 2/4 de 6 de la tarda, Missa presidida per Monsenyor Francesc Pardo Artigas, bisbe de Girona i concelebrada per Mn. Jesús Calm i Masó, rector, Mn. Jordi Pou i Sabater, Mn. Ramon Oller i Hereu. Assistida pels diaques Mn. Ignasi Lopez i Clevillé i Mn. Joan Robé i Campeny. Cantada pel Cor Parroquial.

A/4 de 10, inici se la solemne processó penitencial presidida pel Sr. Bisbe, amb l’acompanyament dels Manaies de la Congregació, els Manaies de Les Planes, els de Blanes, l’Agrupació Musical Amerenca i el Cor Parroquial.

ITINERARI : Plaça del Monestir, carrers Borrell II; Sant Benet; Lluís el Pietós; d’Olot; Plaça de la Vila. Carrers Àngel Guimerà; Girona; Joan Fontàs; Abat Vilafresser; Plaça Sant Miquel; carrer Nou; Passeig del Firal; carrer Mossèn Cinto Verdaguer i Rambla Monestir.

A la Plaça de la Vila hi haurà lectura d’una oració per part del Sr. Bisbe i el Cor Parroquial interpretarà l’Stabat Mater i el Parenostre, acabarem amb les tres salutacions per part del Prior a la Verge, amb el Pendó de la Congregació.

Una vegada acabada la processó, els Manaies de Blanes faran unes figures a la Plaça de la Vila.