ter-brugent

APARADOR VIRTUAL TER-BRUGENT

APARADOR VIRTUAL TER-BRUGENT

El Consorci del Ter-Brugent crearà un “Aparador Virtual” per tal de difondre els comerços, autònoms i professionals, i l’activitat econòmica dels nostres pobles. a través d’un espai web on exposar els serveis, amb fotografia de qualitat i posicionament SEO.

El Consorci Ter-Brugent agrupa els municipis de Sant Julià de Llor-Bonmatí, Anglès, Osor, La Cellera, Susqueda, Amer, Les Planes d’Hostoles i Sant Feliu de Pallerols, que junts sumem una població de prop de 15 mil habitants.

El divendres 14 d’octubre a 3/4 de 4 de la tarda a la Llar Sant Miquel es farà una presentació del projecte on hi són convidats comerços, autònoms i professionals.

L’empresa guanyadora de la licitació pública va ser Estudi 13, d’Amer, que haurà de lliurar el 30 de novembre aquesta web comercial de foment de la nostra economia i que estarà enllaçada al web del Consorci Ter-Brugent que properament s’estrenarà.

L’Ajuntament d’Amer farà difusió a comerciants, professionals i autònoms, del projecte d’aquest “Aparador Virtual” que en una segona fase pot esdevenir un mercat online i una finestra de dinamització del conjunt de l’activitat econòmica del territori Ter-Brugent.

Els autònoms i professionals poden posar-se en contacte al correu empresa@consorciterbrugent.cat per tal de facilitar les seves dades a l’empresa Estudi 13.cartell-sessions-informatives-aparador