Alcaldia

PRESENTACIÓ DE L’ALCALDESSA

Maria Rosa Vila Juanhuix

És per a mi un plaer saludar-vos des de la plana web de l’Ajuntament d’Amer.

L’equip municipal el qual encapçalo i jo mateixa tenim la clara voluntat que aquest mitjà sigui una eina importantíssima d’informació immediata i eficient per a tothom i desitgem també que sigui el nexe de relació de tots els qui conformem la nostra vila.

Volem que a través d’aquest web ens feu arribar les vostres consideracions, ja que així, podrem anar millorant cada dia la nostra manera de ser i de fer. Així mateix, també ens agradaria que poc a poc esdevingués una eina útil per avançar cap a la simplificació administrativa per a tràmits i procediments.

A més, també ha de ser l’espai per conèixer les diferents entitats i associacions que tenim al nostre poble, perquè tots i cadascun de nosaltres donem suport a totes les activitats, festes, fires, esdeveniments culturals, esportius, etc. que organitzen, doncs, això ens dóna l’oportunitat de conèixer-nos millor i avançar cap a l’excel·lència com a poble.

També trobareu informació del gran llegat històric i els llocs d’interès per visitar, sense oblidar que vivim en una bonica vall i podem gaudir de tot el que la natura ens ofereix, fer caminades, rutes amb bicicleta, passejades familiars i fins i tot la genialitat de poder volar els cingles de l’ermita de Santa Brígida amb parapent.

Quant a comerç i gastronomia, podreu trobar establiments que ofereixen menjar ràpid de qualitat, i altres amb una bona restauració típica de les nostres contrades. També un ampli ventall de comerços, sense oblidar les especialitats de pastisseria típiques, i molt reconegudes, motius pels quals us convidem a visitar-nos.

Volem doncs, oferir-vos novetats que completin el que fins ara es podia trobar ja en aquesta web institucional i que responguin a la vida activa i dinàmica que avui tenen les xarxes. Us convidem, doncs,  a utilitzar tots els avantatges i les possibilitats que hi podeu trobar i suggerir-nos millores per cobrir les vostres necessitats i expectatives.

Així, doncs, sigueu benvinguts i rebeu una cordial salutació.

La vostra alcaldessa,

Rosa Vila Juanhuix